Šafránové kuře

Ingredience:

kuřecí stehna bez kůže 1 kg
šafrán ½ lžičky » NÁŠ PRODUKT
olej, máslo nebo ghí 60 g
1 cibule velká
rostlinný olej ¼ šálku
citrónová šťáva 2 lžíce
sůl.


Postup:

Rozpusťte šafrán v půl šálku horké vody, přikryjte a dejte stranou. Umyjte kousky kuřete, vložte do cedníku a osušte.

Nakrájejte cibuli na velmi malé kousky Na horkém oleji v pánvi osmahněte cibuli dozlatova a dejte stranou.

Rozehřejte tuk (olej, máslo, ghí) na pánvi. Jakmile začne vařit, kousky kuřete zamíchejte, smažte z obou stran na středním ohni asi 7 minut Tento pokrm lze podávat s rýží.

 

kure_na_safranu

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.