Dopravci: Zásilkovna  - Výdejní místa umožňují platit dobírky pouze platební kartou. Otevřené jsou pouze některé výdejny, ty zavřené Vám systém vůbec nenabídne.  Česká pošta většinou nechává balíky na poště, GLS doručuje. Zavedli jsme platbu převodem.

Losos se šafránem

Ingredience:

8 plátků lososa, šťáva z 1 citrónu, mletý bílý pepř, půl lžičky šafránu, 1 dcl suchého vermutu, 1 smetana ke šlehání, 1 žloutek, 100 g rýže, 1 cibule, pór, 1 lžička rostlinného másla, 3/8 l masového vývaru



Postup:

Rybí maso pokapeme citrónem a posypeme mletým pepřem Cibuli a pórek nakrájíme na proužky a 3 minuty restujeme na oleji.

Pak na ně položíme lososové řezy, podlijeme vínem a dusíme přikryté na mírném ohni asi 10 minut. Potom maso vyndáme a položíme na teplé místo.

Do rybího vývaru přidáme rozdrcený šafrán, vermut a smetanu a povaříme 5 min. Nakonec přidáme do omáčky žloutek. Podáváme s dušenou rýží.

 

Losos_na_šafránu

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.